Добредојде на Бадијала, форум наменет за бесплатни превземања на софтвер, музика, филмови, игри, XXX...
Те молам
регистрирај се за да имаш целосен пристап до илјадници линкови за превземање и да се дружиш со Бадијалџиите.
![]() |
|
|
#1 |
![]() Зачленет: Jun 2009
Локација: велес
Мислења: 49
Изразил благодарност: 7
Заблагодарен 3 пати во 3 постови
|
омилени абуми што никогаш не ви здосадуваат како на прмер мене лично не ми здосадува nightwish-century child
|
|
|
#2 |
![]() Non timebo mala
Зачленет: Mar 2008
Локација: Chevy Impala `67
Години: 18
Мислења: 1,612
Изразил благодарност: 112
Заблагодарен 190 пати во 120 постови
|
Revolutionary vol.1-Immortal Technique
Invaders must die- The Prodigy Their Law-The Prodigy Овие можам да ги слушам 24/7 без проблем
|
|
|
#3 |
![]() So much to live for,
so much to die for... Зачленет: Jul 2008
Локација: ... if only my heart had a home...
Мислења: 1,937
Изразил благодарност: 284
Заблагодарен 909 пати во 488 постови
|
Nightwish - Цела дискографија, без исклучок, дури и албумот каде не пее Тарја.
Соло албумот на Тарја - My Winter Storm Metallica - Master Of Puppets, Black Album, Ride The Lightning Serj Tankian - Elect The Dead H.I.M. - Razorblade Romance Red Hot Chilly Peppers - Stadium Arcadium, By the Way Lacuna Coil - Karmacode Evanescence - The Open Door, Fallen, Not For Your Ears Franz Ferdinand - You Could Have It So Much Better Green Day - American Idiot, Dookie, 21 Century Breakdown Moonsorrow - Suden Uni Epica - The Divine Conspiracy, Never Enough Paco De Lucia - The Best Of Dimmu Borgir - Puritanical Euphorical Misantropia Amy Winehouse - Back To Black Avenged Sevenfold - City Of Evil Nickelback - All The Right Reasons Pantera - Cowboys From hell А од македонските изведувачи... Паркети - Мамо не му кажвај на тато, Газирана Хармонија, Две Мислења Ареа: Врати На Имагинацијата, Се Што Сакам Си Ти, Теби Близу Чоканче - Чоканче Архангел - Небесна Машина, Heart Core 1 &2 Фолтин - Оваа Трансплантирана Машина За Чукање Досега Не Типкала Љубовно Писмо Суперхикс - Трумано, И сеа шо?, Чекај бе викам - Каде бе малку? Влатко Стефановски - Гром од ведро небо (Thunder From The Blue Sky) Мизар - Кобна Убавина, Поглед од Цветната Градина, Свјат Дримс, Девојка Од Бронза Марас - Раскол Serpentine Fire - Out To The Light Mислам толку се....
|
|
|
#4 | |
|
Цитат:
|
|
|
|
#5 |
![]() самозаљубена
Зачленет: Jan 2009
Мислења: 1,339
Изразил благодарност: 184
Заблагодарен 408 пати во 267 постови
|
Guns n' Roses - Appetite For Destruction / Use Your Illusion I / Use Your Illusion II
Slash's Snakepit - It's Five O'clock Somewhere толку се...
Се распрснувам и ѕвезден прав во бескрајноста собирам за да го сочувам за да ме промениш Какво е чувството кога би можел да ме заборавиш? Те гризам, со раскрварени непца да ти нанесам бол и лузни за сеќавање... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Шарпланинец
Локација: Тетово
Мислења: 3,552
Изразил благодарност: 555
Заблагодарен 732 пати во 514 постови
|
Bitanga i princeza - 1979 - Bijelo Dugme
![]() Pjesme - pjesma, song
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Зачленет: Aug 2008
Локација: Прилеп
Мислења: 1,197
Изразил благодарност: 46
Заблагодарен 63 пати во 60 постови
|
САФ - Сафзам
Дино Мерлин - Изпочетка String Forces - Изохронија Linkin Park - Hybrid Theory Linkin Park - Meteora Duffy - Rockferry 2 Pac - Me aginst the world H.I.M. - Deep Shadows and Brilliant Highlights Нулта позитив - Трансфузија Big Pun - Endangered Species Music Instructor - Electric city of music instructor Арханѓел - Heart Core и Арханѓел 2 ова е доказ колку разновидна музика слушам |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Master of Ceremony
Зачленет: Jan 2007
Локација: Above the clouds
Години: 20
Мислења: 3,087
Изразил благодарност: 318
Заблагодарен 1,014 пати во 730 постови
|
Wu Tang - 36 chamber
Gangstarr - Full clip Notorius BIG - Ready to die САФ - Сафизам VIP - Ekipa Stigla Juice - Hiphopium 1 L.O.T.U.G. - цела дискографија и има уште многу поедини песни од компилации
|
|
|
|
#9 |
![]() Зачленет: Feb 2009
Локација: Somewhere Between Hell And A Heartbeat
Мислења: 1,188
Изразил благодарност: 383
Заблагодарен 162 пати во 128 постови
|
Една листа на албуми што ми се омилени и што никогаш нема да ми се здосадат да ги слушам
:Metallica - Kill' Em All, Ride The Lightning, Master Of Puppets, ... And Justice For All, Black Album Kreator - Цела дискографија ![]() Iron Maiden - Цела Дискографија D.R.I - Thrash Zone Sodom - Agent Orange и Persecution Mania Destruction - Eternal Devastation Death - Цела дискографија Pantera - Cowboys From Hell и A Vulgar Display Of Power Opeth - Deliverance и Damnation Impetigo - Ultimo Mondo Cannibale и Horror Of The Zombies Megadeth - Од Killing Is My Bussines до Cryptic Writings Testament - Practice What You Preach Exodus - Bonded By Blood NadimaC - Drzavni Neprijatel Broj Kec и Metal Je Rat ^ Ова беа странски,а сега дод македонските ![]() Serpentine Fire - Out To The Light Maras - Raskol Cokance - Cokance Sanatorium - Цела Дискографија Orion - Све ![]() Arhont - Arhont ..... И повеќе од доволно се
![]() ![]() My Warez ->ТУКА Македонски метал ->ТУКА USB Applications Collection 2009, 83 in 1 -> ТУКА Последен пат изменето од ThrasH : 17-08-2009 во 14:37 |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Metalchild
Зачленет: Sep 2008
Локација: Во градот под Марковите Кули
Години: 18
Мислења: 2,065
Изразил благодарност: 191
Заблагодарен 234 пати во 200 постови
|
Aрхангел (освен последниот албум), Мизар, Санаториум, Анастасиа,Ласт Експедишн се од овие групи.
Најмногу на срце од сите ми лежи Nevermind (Nirvana). Оur love to admire-Interpol Knjiga zalbe-Hladno pivo OK Computer-Radiohead Inflicted-Cavalera Conspiracy Are you dead yet-Children of Bodom More than hate-Hardfaced Norther-Mirror of madness All I have-Smut System of a down(сите) Undertow и La te ra lus-Tool Nerve damage-Tragedy The oncoming storm-Unearth Rising Force-Y.Malmsteen Absolution-Muse Obrade-Petar i zli vuci Мислам дека доволно се засега.
|
|
|
#11 |
![]() Зачленет: Jul 2009
Локација: Missing...
Години: 17
Мислења: 217
Изразил благодарност: 2
Заблагодарен 20 пати во 16 постови
|
Прв албум на памет шо ми паѓа сега и што стварно ми е еден од омилените албуми и ги содржи едни од најубавите песни за мене е El sexto sentido ( The sixth sense ) - Thalia... ама има уште многу многу други албуми од други пејачи/ки и групи што ми се допаѓаат.. сеа да не ги набројувам... ( Nightwish, Linkin Park, David Bisbal, Evanescence.. )
|
|
|
|
#12 |
![]() more human than human
Зачленет: Aug 2008
Локација: Somewhere I don't belong
Години: 15
Мислења: 99
Изразил благодарност: 3
Заблагодарен 2 пати во 2 постови
|
мене омилен албум ми е Meteora од Linkin Park, а има моугу други што не ми здосадуваат и многу често ги слушам
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
sonata arctica-reckoning day,stratovarius-elements pt.1 закон албуми 100 пати ги преслушав и не ми здосадија
|
|
|
#14 |
![]() Playboy & Hooters
Зачленет: Jun 2009
Локација: Дома
Години: 17
Мислења: 3,799
Изразил благодарност: 163
Заблагодарен 281 пати во 238 постови
|
Ajs Nigrutin- Kajmak i Katran
![]() Snoop Dogg- Da Game Is To Be Sold, Not To Be Told Snoop Dogg- Tha Blue Carpet И сите албуми од Cypress Hill
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() Master of Ceremony
Зачленет: Jan 2007
Локација: Above the clouds
Години: 20
Мислења: 3,087
Изразил благодарност: 318
Заблагодарен 1,014 пати во 730 постови
|
Ајс Нигрутин - Штрокави мозак/ Штрокави пазух
Sve Same Barabe PRTY BG - Tocno u prepodne Bvana - Ko je krao jogurt BAssivity Mixtape
|
|
|
|
#16 |
![]() एक जीवन एक प्यार
Зачленет: Aug 2009
Локација: Негде...
Мислења: 361
Изразил благодарност: 56
Заблагодарен 22 пати во 18 постови
|
The Prodigy-Invaders must die
|
|
|
#17 |
![]() Зачленет: Jun 2008
Локација: 127.0.0.1
Мислења: 1,066
Изразил благодарност: 71
Заблагодарен 69 пати во 68 постови
|
The Hardest Thing
|
|
|
#18 |
![]() DJ Sayks
Зачленет: Aug 2008
Локација: Nekade...
Години: 21
Мислења: 1,396
Изразил благодарност: 411
Заблагодарен 118 пати во 105 постови
|
Дефинитивно Sting - The Living Sea
|
|
|
#19 |
![]() Шарпланинец
Локација: Тетово
Мислења: 3,552
Изразил благодарност: 555
Заблагодарен 732 пати во 514 постови
|
![]() Zdravko Colic -1984- Ti si mi u krvi 01. Ruska 02. Ustani, sestro 03. Ti mozes sve, al' jedno ne 04. Cura iz Zenice 05. Ti si mi u krvi 06. Vala, vrijeme je 07. Juznjaci 08. Pamti me po dobru 09. Osvojio bi sve 10. Sto cigana Код:
http://rapidshare.com/files/66534100/TiSiMiuKrvi.rar |
|
|
|
|
|
#20 |
![]() Зачленет: Sep 2009
Мислења: 82
Изразил благодарност: 6
Заблагодарен 4 пати во 3 постови
|